<We_can_help/>

What are you looking for?

Nagrade

NAGRADE

Nagrada predstavlja mnogo više od statuete. To je oličenje uspeha koji će zlatnim slovima biti ispisan u istoriji elektronske trgovine u Srbiji, Svaki prekovremeni rad i svaka graška znoja se izuzetno ceni, stoga želimo da vaše zalaganje i vredan rad nagradimo i podelimo sa čitavim svetom u okviru Hot Spot eCommerce Awards 2021.

Kompanije mogu da učestvuju u izboru za 19 nagrada u okviru 3 kategorije. Svaka od njih nosi posebnu vrednost i težinu, jer našu industriju čine fascinantni akteri, brendovi i pokretači iz različitih oblasti bez kojih e-commerce ne bi bio ono što je danas.

Učešćem u manifestaciji kompanije stiču bolju vidljivost i prepoznatljivost na tržištu, a titula šampiona će dodatno podstaći njihov rast i razvoj na polju onlajn trgovine. Želimo da na jednom mestu okupimo ono najbolje što Srbija i region imaju, a to ste baš vi!

Rok za prijavu je 30. novembar 2021. godine u 23.59 časova.

U nastavku pročitajte više o kategorijama i pojedinačnim nagradama koje će biti dodeljene na svečanoj ceremoniji 15. decembra.

eComm Champions

Kao što sam naziv kategorije sugeriše, tražimo 9 šampiona online poslovanja u Srbiji. Ove nagrade predstavljaju omaž najsmelijima i najodlučnijima koji su neumorno radili i kada je ceo svet stao. Zahvaljujući njima, danas imamo industriju koja raste brže nego ikada pre.

eCommerce Champion 2021 (Not for Entry)

Nagrada se dodeljuje kompaniji koja je u tekućoj godini na polju e-trgovine ostvarila fantastične rezultate. Sudije će uporediti kompanije u više poslovnih sektora kako bi krunisale ukupnog pobednika za 2021. godinu.

Svi kandidati koji su se prijavili za neku od nagrada ulaze u izbor za eCommerce šampiona.

App of the Year

U okviru ove nagrade bira se najbolja e-commerce aplikacija na našem podneblju. Neki od kriterijuma koji će se ocenjivati su dizajn, korisnički interfejs, kreativnost i originalnost.

eCommerce Innovation Award

Nagrada je namenjena kompaniji koja je uspešno integrisala nove tehnologije u svoju e-commerce platformu i tako višestruko poboljšala korisničko iskustvo i zadovoljstvo klijenata. Prijave su otvorene za sve brendove koje su implementirale inovativni alat, proizvod ili uslugu u svoje online poslovanje.

Extraordinary Online Payment Experience

Priznanje je namenjeno kompaniji koja je svojim potrošačima pružila besprekorno iskustvo prilikom online plaćanja i kupovine u godini za nama.

Best eCommerce Loyalty Program

U okviru ove nagrade bira se unikatan loyalty program, koji je dizajniran da zadrži postojeće i stekne nove klijente e-trgovine putem različitih sadržaja i podsticaja.

eCommerce Startup of the Year

Sve velike kompanije počele su kao startup. Stoga želimo da nagradimo i podržimo inovativne ideje i ciljeve koji nagoveštavaju velike uspehe u budućnosti.

Mogu se prijaviti kompanije koje nisu starije od 18 meseci.

Best Service Provider

U okviru ove nagrade tražimo servis provajdera koji je svojim klijentima pružio besprekornu uslugu kada je to bilo najpotrebnije.

Best Innovation in eCommerce Delivery/Logistics

Kvalitet online trgovine umnogome zavisi od isporuke i logistike. Zato ovu nagradu dodeljujemo kompaniji koja je uspešno integrisala nove tehnologije i rešenja u ovoj oblasti u cilju poboljšanja korisničkog iskustva kod potrošača.

Best Digital Campaign

Ova nagrada prepoznaje i nagrađuje izuzetnu digitalnu kampanju koja je uspešno poboljšala vidljivost online poslovanja.

eComm Branch

Pažljivo smo odabrali 9 sektora i nagrada u okviru kojih će se nadmetati direktni konkurenti na tržištu. Iako svaka na svoj način pomaže razvoju online kupovine u svojoj branši, žiri će dodeliti nagrade onim kompanijama koje su prikazale vanserijski uspeh u digitalnom svetu.

Fashion Online Store of the Year

Priznanje se dodeljuje najboljoj online prodavnici u oblasti mode. Za izbor ove nagrade mogu se prijaviti sve kompanije koje se bave prodajom odeće, obuće, nakita i modnih aksesoara.

Beauty, Health and Wellbeing Online Store of the Year

Nagrada je namenjena za online prodavnicu koja je ostvarila prvoklasne rezultate u oblasti zdravlja i lepote. Mogu se prijaviti sve kompanije koje prodaju kozmetičke proizvode, lekove, farmaceutske proizvode, kao i različite vrste tretmana.

Sportswear Online Store of the Year

Nagrada se dodeljuje najboljoj prodavnici u oblasti sportske opreme. Za ovu nagradu se mogu prijaviti kompanije koje se bave online prodajom sportske opreme, proizvoda za sportsku rekreaciju i slobodno vreme.

Consumer Tech Online Store of the Year

U okviru ove nagrade tražimo najbolju online prodavnicu u oblasti potrošačke elektronike u protekloj godini. Za izbor ove nagrade mogu se prijaviti sve kompanije koje prodaju mobilne telefone, kompjutere, televizore, kućnu tehniku, opremu za igrice.

Food & Beverage Online Store of the Year

Usled novonastalih okolnosti u godini za nama, sektor hrane i pića dostigao je neslućene visine, a ova nagrada namenjena je upravo najuspešnijima iz te oblasti. Prijava je otvorena za sve kompanije koje se bave prodajom hrane i pića preko interneta – proizvođači, dobavljači, restorani, barovi.

Home & Office Online Store of the Year

Kuća i kancelarija su za mnoge postali sinonimi u poslednjih 12 meseci, zbog čega je ova oblast zabeležila fenomenalan napredak. Žiri će odabrati najbolje, a za izbor ove nagrade mogu se prijaviti sve online prodavnice koje se bave prodajom kućnog i kancelarijskog nameštaja, „uradi sam” nameštaja, antikviteta.

Travel & Entertainment Online Store of the Year

U okviru ove nagrade biramo najbolju online prodavnicu u oblasti putovanja i zabave. Mogu se prijaviti sve koje se bave prodajom aranžmana za odmor, letova, krstarenja, turističkih atrakcija. U ovu potkategoriju spadaju turističke agencije, avio kompanije, smeštaj koji poseduje svoju web prezentaciju, kao i festivali.

Kids Fashion & Toys Online Store of the Year

Priznanje se dodeljuje najboljoj online prodavnici u oblasti mode i igračaka za decu. Za ovu nagradu mogu se prijaviti sve kompanije koje se bave prodajom dečije odeće, obuće, igračaka i ostali dečijih aksesoara.

Luxury Online Store of the Year

Nagrada prepoznaje i nagrađuje izuzetnu online prodavnicu u oblasti luksuza. Prijava je otvorena za sve online prodavnice koje prodaju luksuznu garderobu, nakit, satove, obuću…

eComm Excellence

Priznanja za posebna dostignuća zaslužuju posebno mesto. Osmislili smo 3 potkategorija koje obuhvataju najrazličitije i najvažnije doprinose koji su podigli našu industriju na viši nivo.

The Most Represented Retail Chain Online

Nagrada se dodeljuje najzastupljenijem velikom maloprodajnom lancu na internetu. Za ovu nagradu mogu konkurisati svi veliki trgovinski lanci koji svoje proizvode prodaju online.

The Special Contribution of eCommerce Development (Not for Entry)

U okviru ove nagrade bira se organizacija čije je poslovanje imalo najveći uticaj na razvoj e-trgovine na teritoriji Srbije. Za izbor ove nagrade mogu se prijaviti sve kompanije koje smatraju da su na bilo koji način doprinele poboljšanju online kupovine kod nas.

Making People Happy Award

Ova nagrada je otvorena za sve kompanije koje svojim raskošnim ponudama, odličnim iskustvom plaćanja, originalnim marketing kampanjama čine kupce srećnim i zadovoljnim kada kupuju preko interneta.