<We_can_help/>

What are you looking for?

HotSpot Awards

Glasanje na Hot Spot eCommerce Awards 2021

Da bi prva dodela Hot Spot eCommerce Awards bila nezaboravna i kako bi nagrade bile uručene kompanijama koje to najviše zaslužuju, izabrali smo jedinstveni žiri, koji će revnosno i pravedno odraditi svoj deo posla. Konačnu odluku o šampionima doneće 7 uticajnih ljudi iz sveta biznisa, dok će veliku ulogu u odabiru imati i publika kao 8. član. Proces glasanja se odvija u periodu od 1. do 8. decembra.

Ekspertski žiri imaće težak zadatak. Za 19 nagrada u finalni izbor ulaze po tri kandidata. Svaki član žirija dodeljuje bodove od 1 do 3 svakom kandidatu za određenu nagradu. Svoje glasove članovi žirija dostavljaju elektronskim putem organizatoru – eCommerce Asocijaciji Srbije.

Glasanje publike se odvija putem sajta, gde će imati mogućnost da za 19 nagrada izaberu svoje favorite i dodele im glas. Za svaku od nagrada, jedna osoba može glasati isključivo za jednu kompaniju. Moguće je glasati samo jednom, stoga pažljivo birajte!

Kako bi glasovi publike bili prihvaćeni, neophodni su sledeći podaci:

  • E-mail adresa
  • Zemlja iz koje osoba glasa

Po okončanju glasanja, odnosno od 9. do 15. decembra, glasovi se obrađuju, nakon čega se kreira se finalna rang lista. Ona se formira na osnovu glasanja celokupnog žirija, a prema razmeri 51% glasovi stručnog žirija – 49% glasovi publike. Preciznije, u slučaju da kandidati imaju isti broj poena na rang listi, nagrada će pripasti onoj kompaniji kojoj je ekspertski deo žirija dodelio više poena.

Glavna nagrada eCommerce Champion 2021 se dodeljuje kompaniji koja je osvojila najveći broj glasova, uzimajući u obzir glasove dodeljene za sve nagrade.

Iz svega navedenog možemo da zaključimo – čeka nas spektakl za pamćenje. Stoga požurite i zauzmite svoje mesto!