<We_can_help/>

What are you looking for?

HotSpot Awards

Da se upoznamo – šta je Hot Spot eCommerce Awards 2021

4.500.000.000.000$ odnosno 4,5 biliona dolara – deluje mnogo, zar ne? Toliko novca je samo u proteklih godinu dana akumulirala online trgovina, odnosno e-commerce. Ova cifra nam jasno govori da smo deo sistema koji nezaustavljivo raste.

Zato je vreme da istaknemo i nagradimo one koji su tom napretku najviše doprineli u Srbiji i regionu. S ponosom vam predstavljamo Hot Spot eCommerce Awards 2021!

Kroz istoriju su nas inspirisali šampioni iz raznih životnih sfera. Iako se njihovi poduhvati razlikuju, odlikuje ih jedna zajednička stvar – oni su dokaz da predanost, vredan rad i zalaganje donose neprikosnovene rezultate. U okviru Hot Spot eCommerce Awards 2021 želimo da krunišemo prve šampione online trgovine na našim prostorima. Da veličamo one koji su postavili standarde, da zahvalimo svim kreativnim i inovativnim e-trgovcima, da nagradimo one koji ne posustaju pred izazovima, već pronalaze rešenja za bolju budućnost.

Hot Spot eCommerce Awards 2021 je centralni e-commerce događaj u Srbiji koji će okupiti mnogobrojne kompanije. Ideja same selekcije i ceremonije je da ukažemo koliko su učesnici uticali na razvoj elektronske trgovine kod nas, kao i koliko je ovaj aspekt poslovanja doprineo opštoj digitalizaciji društva u kom živimo.

Kako bi kompanije učestvovale u izboru za nagrade, neophodno je da se prijave putem formulara na našem sajtu. Rok za prijavu je 30. novembar 2021. godine do 23:59 časova. Sve prijave će biti pregledane od strane ekspertskog žirija, koji će ostaviti svoj glas. U izboru će učestvovati i sami potrošači, odnosno korisnici usluga nominovanih kompanija, koji će imati priliku da glasaju za svoje favorite do 8. decembra. Nakon toga sledi proglašenje pobednika i dodela nagrada na svečanoj online ceremoniji 15. decembra.

Prijavite se i dokažite da laskava titula prvog e-commerce šampiona pripada vašoj kompaniji. Postanite deo tradicije!

O organizatoru – eCommerce Asocijacija Srbije

Hot Spot eCommerce Awards 2021 organizuje eCommerce Asocijacija Srbije. Trenutno broji preko 90 članova i već 2 godine aktivno radi na unapređenju e-commerce tržišta u našoj zemlji i zalaže se za promovisanje sigurne internet trgovine.

Prateći svetske e-commerce tokove, Asocijacija ima za cilj da podstakne ljude da se bave internet trgovinom. Najbolji način za to je pokazati najbolje primere iz prakse, odnosno kako to rade šampioni.

Stoga želimo da na kraju godine zaokružimo sav trud i rad kompanija u proteklom periodu i organizujemo prvi e-commerce događaj na kom ćemo uručiti 21 nagradu u različitim kategorijama poslovanja.